SAI Certinvest SA, primul asset manager independent din România, marchează aniversarea celor 25 de ani de la înființare și lansează din 1 iunie 2020 Campania promoțională „Investește ce ți se potrivește!”.

Campania se va desfășura pe o perioadă de minimum un an și oferă bonusuri investitorilor care vor investi o sumă minimă de 150 de lei pe o perioadă de cel puțin 3 luni consecutive în unul sau mai multe fonduri deschise de investiții administrate de SAI Certinvest SA. Bonusurile vor fi calculate ca procent din suma investită începând cu data de 1 iunie 2020 - sau ulterior, de la data la care investitorul devine participant în această campanie. Bonusurile variază între 0,042% și 0,2% din sumele investite.

Condiția de acordare a bonusului este aceea ca investitorul să nu răscumpere – parțial sau integral - suma investită în cele 3 luni consecutive până la momentul plății acestuia.

Suplimentar, investitorii care vor participa în Campanie investind concomitent o sumă minimă lunară în două fonduri deschise de investiții, așa cum este precizat în Regulamentului oficial al Campaniei Promoționale disponibil aici, vor primi extrabonusuri.

„Am hotărât să aniversăm împreună cu investitorii cei 25 de ani de la momentul înființării Certinvest printr-o nouă abordare ce le permite acestora să beneficieze de bonusuri și extrabonusuri pentru subscrieri lunare consecutive cu o sumă lunară de minimum 150 de lei. Inclusiv pentru părinții ce doresc să economisească lunar, promoția reprezintă oportunitatea de a investi cel puțin alocațiile lunare ale copiilor, alegând din oferta fondurilor deschise administrate de SAI Certinvest investiția care li se potrivește cel mai bine. Este o perioadă cu multe provocări, dar economisirea și investirea trebuie să fie o constantă, pentru că doar în acest mod ne putem proteja veniturile de erodarea inflației și ne putem asigura un fond de urgență pentru acoperirea oricăror situații neprevăzute”, menționează, într-un comunicat de presă Horia Gustă, director general Certinvest.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri