Alive Capital listează obligațiuni de 10 mil. lei pe bursă

Alive Capital, furnizor de energie electrică și de servicii integrate pentru actorii din piața de energie electrică, intentionează ca în perioada imediat urmatoare să atragă 10 milioane de lei printr-un plasament privat de obligațiuni, cu o dobandă anuală de 8%, plătibilă semestrial. Evenimentul va avea loc înainte de listarea acestora la Bursa de Valori București.

Fondurile atrase în urma plasamentului privat vor fi investite în zona de producere a energiei electrice din surse regenerabile și în zona de suport tehnic a activităților de servicii integrate,aferente producerii și vânzării de energie electrică. Oferta de obligațiuni se va adresa atât unui numar de 149 de investitori individuali, cât și investitorilor instituționali.

Compania gestionează 470 MW putere instalată în capacități de producere a energiei electrice din surse regenerabile fotovoltaice, eoliene, hidro și biomasă, reprezentând 9% din totalul capacităților E-RES instalate în România, fiind primul jucător independent.

Alive Capital a dezvoltat și implementat an de an întreagul pachet de servicii necesare unui management integrat dedicat producătorilor de energie electrică din surse regenerabile, de la prognoză și operare, până la monitorizare și dispecerizare autorizată.

Cifra de afaceri realizată în anul 2019 este de 175,6 milioane lei cu un profit net de 11 milioane lei, estimările pentru anul 2020 , având la bază realizările certe din primele 3 trimestre, sunt de aproximativ 203 milioane lei cifră de afaceri și 14,9 milioane lei profit net.

Citeste si:
Intercapital primeste 70% din comisioanele clientilor transferati
Ultima zi de tranzactionare...

Consultantul ce va asista compania în vederea derulării plasamentului privat și listarii acesteia la BVB este Intercapital Invest, companie cu experiență de peste 20 de ani în domeniul pieței de capital, având calitatea de consultant autorizat de BVB în vederea susținerii finanțării companiilor prin emisiuni de obligațiuni sau acțiuni și admiterea acestora la tranzacționare.

Sursa foto: Shutterstock

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »Setari Cookie-uri