1 Iulie 2008

Actiunile Teraplast intra la Bursa de maine

Actiunile Teraplast Bistrita incep sa fie tranzactionate la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) de maine, la sectorul titlurilor de capital, categoria a doua, a anuntat bursa intr-un comunicat.

Cosiliul bursei a a hotarat, pe 24 iunie, admiterea la tranzactionare a titlurilor Teraplast pe piata reglementata administrata de BVB.

Compania are 297,88 milioane actiuni cu valoarea nominala de 0,10 lei, iar titlurile companiei se vor tranzactiona pe piata reglementata sub simbolul TRP.

Teraplast Bistrita a ratat admiterea la categoria I a BVB, pentru ca doar 421 de investitori au cumparat actiunile producatorului de PVC in cadrul ofertei si, potrivit regulamentului Bursei, pentru promovarea la categoria I a pietei reglementate este nevoie ca minimum 2.000 de investitori sa detina actiunile companiei.

Investitorii care au participat la oferta publica initiala (IPO) au putut sa tranzactioneze din 5 mai cele 49,65 milioane drepturi de alocare cu simbolul TRPR01, inainte de momentul inregistrarii majorarii capitalului social.



Citeste si