1 Septembrie 2008

Primaria Bacau va emite un nou pachet de obligatiuni, in valoare de 35 mil. lei

Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare a aprobat o noua emisiune de obligatiuni ale primariei Bacau, in valoare totala de 35 milioane lei, titlurile urmand sa fie tranzactionate ulterior pe Bursa de Valori Bucuresti (BVB), potrivit comunicatului transmis, ieri, Bursei.

Cele 350.000 de obligatiuni care urmeaza sa fie emise vor fi vandute la 100 lei/titlu, pret egal cu valoare nominala. Maturitatea obligatiunilor va fi de 18 ani, iar principalul urmeaza sa fie rambursat prin 68 de rate trimestriale egale, de la inceputul lunii februarie a anului 2010.

Pentru obligatiunile emise, primaria Bacau va oferi o dobanda egala cu media dobanzilor interbancare la sase luni, la care se va adauga o prima de 0,85%. Emisiunea de obligatiuni se va face printr-o oferta de vanzare, administrata de Raiffeisen Capital&Investment, care se va desfasura in perioada 5-11 septembrie.

La Bursa de Valori mai sunt listate alte doua emisiuni de obligatiuni ale primariei Bacau, in valoare de 35 milioane lei si respectiv 8,95 milioane lei. Obligatiunile din prima emisiune vor ajunge la maturitate in anul 2026, iar cele din a doua, la jumatatea lunii septembrie a acestui an.



Citeste si