13 Februarie 2009

Metrorex a cumparat motorina prin BRM de peste 10.000 euro



In cadrul sedintei de tranzactionare desfasurata la sediul central BRM, au fost inregistrate doua ordine de sens contrar de vanzare motorina euro 5, apartinand Oscar Downstream si Rompetrol Downstream.

In urma licitatiei cu strigare, care a avut loc in ringul bursier, de la pretul initial de 2.100 lei/1000 litri s-a ajuns la un pret final de 1.821 lei/1000 litri, oferit de societatea Oscar Downstream, desemnata castigatoarea licitatiei si acceptat de Metrorex.

Pretul este fara accize si TVA, cu transport inclus, ferm si nemodificabil, iar livrarea va fi efectuata in conditii franco depozit achizitor. Valoarea totala de tranzactionare se cifreaza la 45.525 lei (10.600 euro).

Incepand cu prima tranzactie organizata de Metrorex in ringul BRM, in decembrie 2002, si pana in prezent, autoritatea de transport subteran din Bucuresti a derulat 120 tranzactii, cu o valoare de tranzactionare de 140 milioane lei.

Gama produselor tranzactionate in ringul bursier in acesti 6 ani este foarte diversa: produse petroliere - motorina, benzina, lubrifianti, energie electrica, sina de cale ferata, relee si contactoare, cabluri electrice, motoare electrice, electropompe, piese de schimb, vopsele, emailuri si grunduri, birotica, tehnica de calcul, echipamente de protectie, servicii de igienizare si salubrizare, servicii de refacere hidroizolatii.



Citeste si