25 Februarie 2009

Miron Martin se intoarce in CA Broker Cluj

In urma demisiei celui mai mare actionar al Broker Cluj (BRK), Ioan Cartis, Consiliul de Administratie al casei de brokeraj a decis in cadrul intrunirii de ieri numirea lui Miron Martin ca administrator provizoriu pe postul ramas vacant.
El va ramane pe aceasta functie pana la Adunarea Generala Ordinata a Actionarilor (AGOA) din luna aprilie, potrivit unei raportari emise Bursei de Valori Bucuresti (BVB).

Miron Martin s-a retras la mijlocul anului trecut din Consiliul de Administratie Broker in urma unor neintelegeri cu alte persoane din conducere in legatura cu aspecte privind managementul operational al companiei.

Ioan Cartis a demisionat, din motive de sanatate, din functia sa in cadrul CA Broker in data de 12 februarie. Conform ultimelor raportari ale actionariatului Broker, Ioan Cartis are o participatie de 8,22% din capitalul social al BRK.

Miron Martin detine prin firma sa Intervalco Baia Mare o participatie de 6,18%, fiind cel de-al doilea actionar al singurei societati de brokeraj listate la BVB.



Citeste si