12 Mai 2009

Bogdan Dragoi, MFP: In maximum o luna vom anunta administratorii Fondului Proprietatea



Ministerul de Finante se afla in discutii cu potentialii administratori ai Fondului Proprietatea, urmand sa decida in cel mult o luna care vor fi acestia, a declarat Bogdan Dragoi, secretar de stat in minister.
“Saptamana aceasta vom avea doua zile pline de discutii cu cei cinci candidati ramasi, din care vom alege doi-trei. Urmeaza apoi o evaluare si speram ca intr-o luna sa anuntam numele administratorilor Fondului Proprietatea”, a explicat Dragoi.

In cursa de administrare a Fondului Proprietatea s-au inscris si companii internationale, precum Aviva, Erste, ING Investment Management sau Morgan Stanley .

Saptamana trecuta, actionarii Fondului Proprietatea au schimbat componenta consiliului de supraveghere, singurul mentinut din cei sapte membri fiind presedintele AVAS, Mircea Ursache.

Noii membri ai consiliului de supraveghere sunt avocatul Corin Trandafir (care reprezinta unii actionari privati), Mircea Ursache, Gratiela Iordache (secretar de stat in Ministerul Finantelor), Anca Oprea, Ioan Adam, Eduard Boian si Ene Dinga.



Citeste si