3 August 2010

IPO-ul iFond Financial: Subscrieri de 70% din unitatile scoase la vanzare



Subscrierile la primul fond de investitii ce va plasa 50% din active in Fondul Proprietatea au crescut in ultimele zile, ajungand acum la aproape 7.000 de unitati subscrise, conform datelor de pe site-ul Intercapital Invest.

Oferta iFond Financial Romania, administrat de Intercapital Investment Management, a depasit pragul de incheiere cu succes, fiind subscrise 70% din totalul unitatilor scoase la vanzare.

iFond Financial Romania este primul fond de investitii cu profil sectorial financiar, fiind administrat de Intercapital Investment Management, divizia de administrare a Intercapital Invest si are garantata incheierea cu succes a ofertei, printr-un angajament semnat intre SSIF si SAI.
iFond Financial isi propune sa plaseze 50% din active in actiunile Fondului Proprietatea, dupa inregistrarea acestuia ca fond de tip AOPC la CNVM.

Diferenta pana la 100% din activul iFond Financial Romania este investita in emitenti din sectorul financiar: actiunile celor cinci Societati de Investitii Financiare (SIF), actiunile Bursei de Valori Bucuresti si ale Sibex, actiuni bancare tranzactionate pe piata de capital din Romania.

Planul de bataie al SAI-ului Intercapital: Miza pe risc si ochii pe Fondul Proprietatea



Citeste si