20 Septembrie 2010

Consiliul Bursei a admis la tranzactionare iFond Financial



Consiliul Bursei de Valori Bucuresti a aprobat astazi admitarea la tranzactionare a unitatilor de fond emise de Fondul inchis de investitii sectorial financiar iFond Financial Romania, administrat de SAI Intercapital Investment Management SA, informeaza un comunicat al BVB.

Inceperea tranzactionarii fondului are loc in ziua de miercuri 22 septembrie, iar simbolul de tranzactionare este IFR. Actiunile se vor tranzactiona pe sectorul organisme de plasament colectiv, categoria unitati de fond.

Fondul inchis de investitii iFond Financial Romania (IFR), administrat de Intercapital Investment Management, detinea la finalul lunii august o valoare unitara a activului net de 197,49 lei.

Structura activelor fondului este impartita in actiunile Fondul Proprietatea – 49,86%, Bursa de Valori Bucuresti (BVB) – 14,14%, in titlurile SIF – 19,95, actiuni bancare – 9,89%, Sibex - 1% si Broker Cluj (BRK) – 1%. De asemenea, fondul detine 4,16% din active in numerar si depozite.

Activele totale ale fondului se ridica la 7,91 milioane lei, iar activul net este de 7,89 milioane lei.

Oferta publica de vanzare a unitatilor de fond iFond Financial Romania a fost singurul IPO al anului de la Bursa de Valori Bucuresti si a fost suprasubscrisa de 3 ori.



Citeste si