La solicitarea presei, premierul Victor Ponta a confirmat informatia si a precizat ca acesta este procuror al Directiei Nationale Anticoruptie (DNA). Totodata, ministrul de Interne, Gabriel Oprea, a cerut si a obtinut aprobarea de la Consiliul Suprem al Magistraturii.

"S-a dat aprobarea de catre CSM si va fi instalat ca prefect al Bucurestiului, da", a spus Victor Ponta. El a adaugat ca acesta va fi reprezentantul Guvernului in Bucuresti.

"Este magistrat, a discutat cu ministrul de Interne si este dispus sa isi asume o functie dificila, cea de prefect de Bucuresti, are toata pregatirea profesionala si are si avizul CSM, mai mult ce ar trebui sa il recomande ?", a mai afirmat Victor Ponta, scrie Mediafax.

Citeste si:

Din decembrie 2013, Paul Nicolae Petrovan este procuror militar sef serviciu la Serviciul pentru efectuarea urmaririi penale in cauze privind infractiuni asimilate sau in legatura directa cu infractiunile de coruptie - Sectia de combatere a infractiunilor de coruptie savarsite de militari.

Georgeta Gavrila nu este membru al vreunui partid politic, dar beneficiaza de sprijinul PNL. Ea a fost numita prefect in Bucuresti in mai 2012, imediat dupa instalarea Guvernului USL, dupa ce anterior, din 2005, lucrase ca secretar general al Ministerului Apararii.

Sursa foto: Mediafax foto