Premierul Victor Ponta a postat astazi pe contul de Facebook un mesaj care lasa de inteles ca dupa alegerile din toamna ar putea sa se retraga din viata politica, urmand sa petreaca mai mult timp cu familia.

"In noiembrie, dupa ce castigam aceasta ultima si vitala batalie, ma voi putea declara multumit de ce am realizat! Si atunci imi doresc sa las locul in politica altora, mai tineri si mai putin marcati de regimul oribil al ultimilor ani. Iar eu imi propun sa recuperez cat voi putea de mult din timpul pe care in ultimii 13 ani NU l-am dat familiei si celorlalte parti bune si frumoase din viata mea", a spus Ponta pe Facebook.

Premierul isi reaminteste in aceeasi postare de inceputul careierei politice, "in urma cu exact 13 ani, pe 4 aprilie 2001", cand Adrian Nastase l-a numit in functia de Sef al Corpului de Control al Guvernului.

"Cred ca acest an este cel mai greu dintre toti anii de pana acum (plin de abuzuri, persecutii politice, calomnii, nedreptati, tradari si dezamagiri) - dar si miza sa este enorma!", a mai precizat Victor Ponta.

1. Credeti ca se va retrage cu adevarat Victor Ponta din viata politica?


Citeste si:
Lumea in schimbare: Protestele anticoruptie schimba fata Romaniei
Lumea in schimbare:...

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Politic »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Daniel Constantin si-a anuntat demisia din Pro Romania