"Nu e un atac la o femie, e un atac la o santajista care pretinde saa fie respectatata ca senator al Romaniei, dupa ce a facut bine scoala turnatorului Felix", a spus Basescu. El a spus ca Firea a lansat minciuna legata de faptul ca firma care a vandut terenul in Nana este inactiva si nu putea emite chitanta.

"Doamna senator Firea, altfel o santajista de profesie, lanseaza o alta minciuna, ca firma ar fi fost inactiva si nu se putea face chitanta. Sigur ca pentru un santajist nu e nevoie sa stii prea multa carte, dar pamantul si la Comisie au toate documentele de achiztie, nu s-a vandut pe chitanta, ci pe baza unui contract de vanzare-cumparare, nu era nevoie, pentru ca sunt scutite de plata TVA-ului. Deci minciunile senatoarei santajiste Firea au fost doar de natura sa creeze niste bule de dezinfoareme", a spus Traian Basescu, citat de Mediafax.

Victor Ponta, procuror ratat, nu am auzit de vreun dosar important al lui.

Totodata, presedintele Traian Basescu sustine ca premierul Victor Ponta este un procuror "ratat" si a mentionat ca nu a auzit de vreun dosar important al acestuia.

"O alta inovatie a lui Ponta este legata de spalare de bani, dupa mintea lui de procuror ratat, ca nu a facut nicio isprava ca procuror, doar o mai fi ascuns vreo reclamatie, pe ici pe colo, ca nu am auzit de vreun dosar important facut de procurorul Victor Viorel Ponta la Parchetul General. Singurul element de care imi aduc aminte legat de procurorul Ponta a fost declaratia mamei procurorului Panait, ca Ponta a fost ultimul care l-a vazut in viata, in rest, nu imi aduc aminte de nimic remarcabil legat de Ponta", a spus Basescu.