Presedintele PC, Daniel Constantin, a declarat, sambata, ca PNL "a ramas prizonierul unui mic grup de interese din jurul lui Crin Antonescu", iar mesajul PC catre liderii locali ai PNL este ca exista deschidere in refacerea USL daca liberalii renunta la atitudini care au dus la distrugea Uniunii.

"PNL, cu regret o spun, a ramas prizonierul unui mic grup de interese din jurul lui Crin Antonescu. Acest mic grup, dominat de frustrari, a promovat, in permanenta, un stil de conducere orientat spre subminarea guvernarii, inclusiv a propriilor ministrii din Cabinet", a precizat Daniel Cosntantin (foto), la Congresul partidului, noteaza Mediafax.

El a mai spus ca liberalii au preferat sa fie, in acest moment, impreuna cu cei care i-au criticat in campaniile electorale. "Mesajul nostru catre PNL, in general, trebuie sa fie unul foarte clar: Vom cauta solutii pentru a avea relatii bune cu fostii nostri parteneri, dar nu cu pretul renuntarii la obiectivele care au stat la baza fondarii USL si nu cu pretul subminarii obiectivelor de buna guvernare", a spus Daniel Constantin.

De asemenea, mesajul PC catre liderii locali ai PNL, enuntat de Constantin, este: "Exista deschidere in refacerea USL, daca renuntati la atitudini care au dus la distrugerea aliantei de centru-dreapta a USL".

El le-a spus reprezentantilor PC ca acest an este important si ca intre PC si PSD s-a dezvoltat "un parteneriat puternic, pe fondul colaborarii excelente avute, dar si pe fondul disolutiei Aliantiei de Centru-Dreapta, a carei viabilitate a fost sabotata de fostii colegi liberali cu incapatanare". De asemenea, Daniel Constantin, a mai spus ca PC a ramas un partener de guvernare reponsabil si predictibil si nu are "intentia abandonului", asa cum au avut partenerii acestui partid.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri