Presedintele PDL Suceava, senatorul Gheorghe Flutur, a anuntat la o adunare electorala organizate la Suceava, ca va candida in alegerile din 2016 pentru functia de presedinte al CJ Suceava si ca proiectul sau principal este ca Bucovina sa fie o perla a turismului.

"Ma asteptati in 2016?Vin!", a spus Flutur in fata a peste o mie de membri si simpatizanti ai PDL care au participat la intalnirea electorala, scrie Mediafax.

El a aratat ca va trebui sa candideze sa se intoarca la Consiliul Judetean pentru ca acum a constatat ca toate proiectele importante promovate de el sunt oprite si a declarat ca proiectul sau principal este ca Suceava si Bucovina sa devina un pol de dezvoltare turistica prin finantari atrase prin proiecte europene.

"Ponta se afiseaza cu manastirile acum", a spus Flutur care a mentionat ca PSD se mandreste cu aceste monumente, dar ca este nevoie de finantare pentru reabilitarea monumentelor istorice si pentru cladirile de patrimoniu care se darama.

El sustine ca un proiect special, cu finantare europeana pentru ca Bucovina sa devina un pol de dezvoltare turistica, poate asigura fondurile pentru ca intreg judetul sa devina o perla turistica.Totodata, el considera ca printr-un asemenea proiect pot fi salvate cladirile de patrimoniu, dar inseamna si finantare a infrastructurii rutiere.

Citeste si:
Presedintele a promulgat legea indemnizatiilor persoanelor stramutate
Presedintele a promulgat...

"De ce a oprit PSD marile proiecte de drumuri care leaga principalele obiective turistice?", s-a intrebat Flutur.

El le-a cerut membrilor PDL Suceava mobilizare la alegerile europarlamentare aratand ca de rezultatul votului va depinde si pentru batalia pentru reintoarcerea in administratia judeteana.

"Stiu ca unii spun ca e bine ca nu e Flutur la Consiliul Judetean. Unii din salariati spun ca nu puteai cu ala: lesinau, li se facea rau, lucrau. Acum e mai usor am inteles ca stau toata ziua la calculator. Eu le promit ca daca ma intorc, nu-mi schimb naravul, ba va trebui sa recuperam ce am pierdut patru ani, sa facem proiecte, sa dezvoltam in continuare zona pentru ca atatea sunt de facut in acest judet", a spus Flutur.

Liderul PDL a aratat ca in perioada cand a fost presedinte al CJ Suceava intre 2008-2012 s-au aprobat numeroase proiecte, meritul principal fiind al primarilor care s-au implicat sa atraga fonduri pentru comunitatile lor, dar ca, din pacate, multe investitii nu mai sunt continuate de guvernul PSD.

Citeste si:
Ion Iliescu, reactie la concertul organizat de Institutului Revolutiei
Ion Iliescu, reactie la...

El a spus ca s-a uitat si la soseaua-muzeu de centura a Sucevei, inceputa in 2008, care nu a fost inca finalizata de PSD.

"Halal! Asa faceam noi? De cate ori era aici ministrul Transportului pana o termina? Astia se joaca doar cu cariocele pe harti", a mai declarat Flutur.

El si-a exprimat nemultumirea ca nord-estul tarii este uitat de guvern, situatie in care s-a ajuns din cauza ca nu are cine din partidul aflat la guvernare sa atraga atentia si asupra acestei zone.

"Nu uitati! Mai sunt doi ani si sigur ne intoarcem. Fiti uniti, sa dam tonul de la Suceava ca dreapta romaneasca porneste de aici si sa facem un scor bun, sa ne faca cinste!", a mai spus Flutur.

Citeste si:
Iohannis a depus juramantul pentru cel de-al doilea mandat
Iohannis, la juramantul...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Politic »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Vesti de la Iohannis: Alegerea primarilor se va face in doua tururi