Comentariul lui Ponta despre candidatura lui Antonescu: cu cine a votat Ponta din '90 incoace

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, ca l-a considerat pe Crin Antonescu "shcimbarea de care avea nevoie Romania" la primul tur al prezidentialelor din 2009, insa a votat cu Mircea Geoana in turul 2, fiind seful de campanie al acestuia.

Intrebat despre faptul ca a votat, din 1990 incoace, mai mult candidati de dreapta, Ponta a raspuns: "Asta cu dreapta, hai sa fim seriosi. La prezidentiale oamenii voteaza in primul rand candidatul". Intrebat de ce nu l-a votat pe Geoana in primul tur, fiind sef de campanie al acestuia, Ponta a raspuns: "L-am si votat in turul 2, dar in turul 1 l-am votat pe Crin Antonescu, am considerat ca e schimbarea de care avea nevoie Romania".

Ponta, fost sef de campanie al lui Mircea Geoana, a declarat, joi, ca multi dintre cei cu care a votat la prezidentiale din '90 pana acum nu au castigat, dar important este mersul la vot, el afirmand ca in 2009 a votat in primul tur cu Crin Antonescu, apoi cu Mircea Geoana, potrivit Mediafax.

Premierul Ponta, sef de campanie al lui Geoana in 2009, a facut declaratia la evenimentul in care Tineretul Social Democrat premiaza castigatorii concursului Olimpiada de Comunicare Politica.

El a spus ca in 1990 a votat la prezidentiale cu Ion Ratiu, care nu a castigat, in 1992 cu Emil Constantinescu - nu a castigat, in 1996 tot cu Constantinescu - castigator, in 2000 cu Mugur Isarescu - nu a castigat, in 2004 cu Adrian Nastase - nu a castigat.

Citeste si:
Antreprenor: Aș plăti taxe și mai mari dacă rodul acestora ar fi...
Antreprenor din București: Aș...
Citeste si:
27 de idei pentru un mic dejun gustos si sanatos
27 de idei pentru un mic...

Ponta a spus ca in 2009 a votat in primul tur cu Crin Antonescu, iar in al doilea cu Mircea Geoana, ambii pierzand. "S-ar putea ca de data asta sa iasa cel pe care il votez eu", a spus Ponta, subliind insa ca participarea la vot este cel mai important lucru.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Setari Cookie-uri