Adrian Papahagi anunta, printr-un mesaj postat pe reteaua de socializare Facebook, ca si-a "trimis" candidatura la functia de presedinte al Partidului Miscarea Populara, precum si la cea de vicepresedinte pe chestiuni de doctrina si strategie politica.

"Mi-am trimis candidatura la functia de presedinte al Partidului Miscarea Populara, precum si la functia de vicepresedinte (pe chestiuni de doctrina si strategie politica)", scrie Papahagi, intr-un mesaj postat joi pe contul sau de Facebook. In 27 mai, Adrian Papahagi anunta, tot pe Facebook, ca a decis sa candideze la presedintia PMP, daca nu o va face unul mai bun ca el, potrivit Mediafax.

"Cel mai probabil, PMP va avea congres in luna iunie. Am decis sa candidez la presedintia partidului, daca nu o va face unul mai bun ca mine, in care caz il voi sprijini", scria atunci Papahagi.

Primul congres al PMP, la care va fi aleasa conducerea partidului, va avea loc sambata, la Palatul Parlamentului.

Congresul PMP va alege prin vot direct presedintele partidului, vicepresedintii, secretarul general, secretarii generali adjuncti, secretarii executivi ai partidului. Alegerile interne din PMP vor fi uninominale, iar depunerea candidaturilor este deschisa pana in seara zilei de 5 iunie.

Citeste si:
Barna si Ciolos, candidati la functiile de presedinte si premier
Barna si Ciolos, propusi...

Sursa foto: Agerpres

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Politic »Citeste si
Alegeri partiale duminica in 49 de localitati pentru noi primari