Presedintele PMP, Elena Udrea, a anuntat, luni, ca isi va lansa candidatura la Presedintie pe 28 septembrie, la Sala Palatului, precizand ca a glumit atunci cand a spus ca se va lansa in aceeasi zi cu Victor Ponta.

"Lansarea va fi pe 28 septembrie, la Sala Palatului. Nu o mai facem (in aceeasi zi cu Victor Ponta, n.r.), a fost o gluma. Si asa evenimentul domnului Ponta va fi iarasi unul tip... Eurovision a fost, acum nu stiu ce o sa vedem, sub ce forma, probabil va fi transmis si in China. Deci nu vrem sa ne confunde cineva cu cei care ii tin isonul domnului Ponta", a precizat Udrea.

Ea a mai spus ca PMP a strans peste 200.000 de semnaturi de sustinere a candidaturii sale la prezidentiale, acestea fiind adunate in strada si nu la corturi, arata Mediafax. "Am refuzat sa punem corturile, pentru ca am vazut ca nimeni nu intra in coturile domnului Victor Ponta, a celor de la ACL. Noi am strans in strada, am depasit 200.000, insa nu o sa facem doua milioane, ca PSD", a spus Udrea.

Verificarea listelor cu semnaturi

Ea a mentionat ca PMP va cere, in acest sens, verificarea listelor cu semnaturi de sustinere a candidaturilor. "Am vazut ca circula pe internet tot felul de partide care copiaza listele de la europarlamentare. O sa cerem verificarea listelor de semnaturi pentru ca, dupa cum ati vazut, la corturi nu e nimeni sa semneze. Sa anunti doua milioane ... doar daca ai copiat bazele de date de pe undeva. Cerem verificarea pentru a vedea daca sunt corecte. Ne-am obisnuit cu cei de la PSD ca dezgroapa mortii", a spus Udrea.

Ea a precizat, pe de alta parte, raspunzand unei intrebari, ca presedintele Traian Basescu nu a semnat inca pentru sustinerea candidaturii sale. "O sa verific. Cred ca nu a semnat pentru ca daca ar fi semnat as fi stiut, presupun ca mi-ar fi spus cineva. Pana la finalul campaniei de strangere de semnaturi cred ca va semna si domnul presedinte", a mai spus Udrea.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri