Traseismul politic, in floare: un primar si opt consilieri locali au migrat de la PDL la PSD

Primarul comunei Vladimirescu, cea mai mare din judetul Arad, a parasit PSD si a semnat adeziunea la PDL, el fiind urmat de opt din cei zece consilieri locali social-democrati, edilul precizand ca actualul guvern nu l-a sprijinit.

Presedintele PDL Arad, Gheorghe Falca, a anuntat, joi, ca primarul comunei Vladimirescu, Ioan Crisan, a semnat adeziunea la PDL, gest care a fost facut si de opt dintre cei zece consilieri locali ai PSD. Potrivit lui Falca, Ioan Crisan a avut neintelegeri cu liderii PSD Arad, carora le-ar fi reprosat lipsa de colaborare, acuzand totodata Guvernul Ponta ca nu a alocat bani comunei.

"In Arad, nu avem niciun primar ACL care sa fi plecat la alt partid, dar confirm venirea in PDL a primarului din Vladimirescu si a opt consilieri de la PSD. Am avut zilele trecute o discutie cu domnul primar si mi-a spus motivul, si anume ca cei de la PSD au abandonat localitatea. Guvernul nu a alocat niciun leu pentru investitii comunei Vladimirescu, dar clientelei PSD din judet (primarii conduse de PSD - n.r.) a alocat peste sase milioane de euro", a declarat Falca, conform Mediafax.

In acest moment, ACL are in judetul Arad 54 de primari din 78. Primarul Ioan Crisan nu a putut fi contactat, pana la ora transmiterii acestei stiri. Pe de alta parte, presedintele PSD Arad, deputatul Dorel Caprar, a declarat ca nu a avut neintelegeri cu primarul comunei Vladimirescu si ca a fost surprins de decizia acestuia de a parasi partidul.

"Am tinut legatura cu organizatia sa si am oferit sprijinul necesar comunei. Daca el nu a dorit sa mai colaboram, vina nu ne apartine. Nu cred ca se va regasi in PDL, iar la alegerile locale vom castiga din nou Primaria pentru ca vom reface organizatia PSD din comuna", a declarat Caprar. Vladimirescu este cea mai are comuna din judet, avand aproape 13.000 de locuitori, depasind si orasele, cu exceptia municipiului Arad.

Citeste si:
Guvernul britanic introduce de anul viitor un nou sistem de...
Guvernul britanic va...
Citeste si:
Temperatura normala a corpului
Temperatura normala a corpului


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »



Setari Cookie-uri