STOP!! Victor Ponta isi lanseaza candidatura: circulatia rutiera in capitala va fi restrictionata

Circulatia rutiera este restrictionata in zona Arenei Nationale din Bucuresti, pentru evenimentul de lansare a candidaturii lui Victor Ponta, traficul fiind inchis pe trei strazi si un bulevard pana in jurul orei 20.00.

Reprezentantii Brigazii Rutier a Capitalei au precizat ca traficul este restrictionat sambata, de la ora 11.00 pana in jurul orei 20.00, pe strazile Pierre de Coubertin, Vatra Luminoasa, Maior Coravu si pe bulevardul Basarabia, intre Piata Hurmuzachi si strada Morarilor, potrivit Mediafax.

De asemenea, pana la ora 20.00, sunt interzise opririle si stationarile pe urmatoarele tronsoane: str. Maior Coravu, intre Sos. Mihai Bravu si rond intrarea stadion Pierre de Coubertin; intre Sos. Iancului si intrarea in stadion National Arena; str. Vatra Luminoasa, intre str. Morarilor si Sos. Industriilor, pe banda I a ambelor sensuri; Sos. Industriilor, intre Calea Dudesti-Pantelimon si Drumul intre Tarlale; Sos. Garii Catelu, intre Calea Dudesti-Pantelimon si Sos. Industriilor; bd. Unirii, intre Piata Alba Iulia si bd. I.C. Bratianu, pe banda I a ambelor sensuri; bd. Th. Palady, intre str. Ozana si intr. Complex Auchan; bd. N. Grigorescu, str. Postavarului si bd. Basarabia; bd. 1 Decembrie 1918, intre bd. Basarabia si bd. L. Rebreanu; bd. Basarabia, intre Piata Hurmuzachi si bd. Chisinau; bd. Mircea Voda, intre bd. Unirii si Camera de Comert. Politia Rutiera solicita soferilor ca incepand cu ora 11.00 sa evite deplasarea in zona, sa foloseasca rutele ocolitoare, sa circule cu prudenta si sa respecte semnalele politistilor rutieri si ale politiei locale.

Sursa foto: Gov.ro


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Setari Cookie-uri