Calin Popescu Tariceanu a declarat ca intrarea lui Teodor Melescanu in cursa pentru alegerile prezidentiale il "afecteaza" si pe el, dar si pe ceilalti candidati, si ca va trebui sa faca ”un efort suplimentar pentru a compensa intr-un fel sau altul eventualele pierderi".

Intrebat, sambata, la Sinaia, in ce masura ii afecteaza sansele intrarea in competitia prezidentiala a lui Teodor Melescanu, Calin Popescu Tariceanu a spus ca decizia fostului sef al SIE de a candida il afecteaza si ca va trebuie sa depuna "un efort suplimentar pentru a compensa eventualele pierderi", transmite Mediafax.

"Niciodata nu-mi subapreciez adversarii intr-o competitie politica. Sigur ca intrarea domnului Melescanu in competitie fara indoiala ma afecteaza si pe mine, ca si pe ceilalti (candidati - n.r.), pentru ca voturile pe care le va lua, le va lua din aceasta zona de electorat careia ma adresez si eu. Dar asta este competitia, e libera, asa ca nu pot decat sa fac un efort suplimentar pentru a compensa intr-un fel sau altul potentialele pierderi. In rest, asta este, megem mai departe spre alegeri", a spus Tariceanu.

El a precizat ca nu poate spune cat de mari sunt pierderile pe care le-ar putea inregistra in urma intrarii in competitie a lui Melescanu, intrucat decizia acestuia de a candida a fost facuta publica recent.

"O sa vedem care sunt cifrele pe care le vor indica sondajele", a mai spus Tariceanu. Intrebat, de asemenea, daca decizia lui Teodor Melescanu de a candida l-a luat prin surprindere, Calin Popescu Tariceanu a raspuns negativ.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri