Senatorul Mircea Geoana, exclus recent din PSD, sustine ca isi doreste un nou proiect politic in care ii va chema pe cei care "cred intr-o stanga adevarata, europeana", inclusiv din PSD, daca "frica sau complicitatea unora vor face ca partidul sa ramana prizonierul aceleiasi clici" de la varf.

"Singurul meu interes este sa dau milioanelor de romani care m-au votat sansa de a fi reprezentati de un partid de stanga autentic", a scris Geoana, miercuri, pe contul sau de Facebook. El sustine ca va "actiona cu toata energia pentru a reda adevaratilor membri si simpatizanti ai PSD un partid profund democratic, modern si deschis catre societate, eliberat de minciuna, coruptie si impostura", conform Mediafax.

"Nu doresc sa provoc o ruptura a partidului pe care l-am condus. Daca insa frica, comoditatea sau complicitatea unora vor face ca PSD sa ramana prizonierul aceleiasi clici corupte si dictatoriale de la varful sau, atunci voi avea datoria de a chema alaturi de mine intr-un nou proiect politic pe toti acei oameni integri care cred intr-o stanga adevarata, moderna si europeana, deschis colegilor din PSD, dar si oamenilor de stanga care se simt nereprezentati de actualul PSD si de clasa politica romaneasca", adauga Geoana. Senatorul Mircea Geoana a fost exclus din PSD intr-o sedinta a Comitetului Executiv National al partidului de la sfarsitul lunii noiembrie.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri