Geoana vrea un nou partid: Cred intr-o stanga adevarata, europeana

Senatorul Mircea Geoana, exclus recent din PSD, sustine ca isi doreste un nou proiect politic in care ii va chema pe cei care "cred intr-o stanga adevarata, europeana", inclusiv din PSD, daca "frica sau complicitatea unora vor face ca partidul sa ramana prizonierul aceleiasi clici" de la varf.

"Singurul meu interes este sa dau milioanelor de romani care m-au votat sansa de a fi reprezentati de un partid de stanga autentic", a scris Geoana, miercuri, pe contul sau de Facebook. El sustine ca va "actiona cu toata energia pentru a reda adevaratilor membri si simpatizanti ai PSD un partid profund democratic, modern si deschis catre societate, eliberat de minciuna, coruptie si impostura", conform Mediafax.

"Nu doresc sa provoc o ruptura a partidului pe care l-am condus. Daca insa frica, comoditatea sau complicitatea unora vor face ca PSD sa ramana prizonierul aceleiasi clici corupte si dictatoriale de la varful sau, atunci voi avea datoria de a chema alaturi de mine intr-un nou proiect politic pe toti acei oameni integri care cred intr-o stanga adevarata, moderna si europeana, deschis colegilor din PSD, dar si oamenilor de stanga care se simt nereprezentati de actualul PSD si de clasa politica romaneasca", adauga Geoana. Senatorul Mircea Geoana a fost exclus din PSD intr-o sedinta a Comitetului Executiv National al partidului de la sfarsitul lunii noiembrie.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Setari Cookie-uri