Ponta, observand ca foarfeca nu taie panglica la spital:Asta-i de la achizitii, cu pretul cel mai mic

Premierul Victor Ponta, aflat la Spitalul Militar din Bucuresti pentru inaugurarea Blocului operator al Sectiei Clinice Oftalmologie, a avut mici probleme in a taia usor panglica inaugurala, el comentand ironic faptul ca foarfeca ar fi fost cumparata prin achizitie publica la pretul cel mai mic.

Seful Guvernului a venit joi dimineata la Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central "Dr. Carol Davila", unde este inaugurat Blocul operator al Sectiei Clinice Oftalmologie.

Invitat sa taie panglica tricolora inaugurala, premierul a observat ca foarfeca nu taia foarte bine. "Asta-i de la achizitii, cu pretul cel mai mic", a comentat Ponta zambind.

Seful Guvernului s-a referit de mai multe ori la problemele generate la licitatii de actuala legislatie a achzitiilor publice, inclusiv de obligatia institutiilor de stat de a cumpara bunuri si servicii raportandu-se cu prioritate la criteriul pretului cel mai scazut si nu la calitate, iar Guvernul a incercat sa modifice legea, existand insa obiectii din partea Comisiei Europene.

Citeste si:
Ponta: Pro România va avea un candidat care va oferi o alternativă...
Ponta: Pro România va avea un...
Citeste si:
Care sunt primele simptome care apar in caz de coronavirus?
Care sunt primele simptome...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Setari Cookie-uri