Premierul Victor Ponta a scris pe pagina sa de Facebook ca vedeta Messi, autor a doua goluri in meciul de marti de la Tbilisi dintre Barcelona si Sevilla, nu l-a bagat in seama la primirea trofeului. "Recunosc!!! Messi m-a ignorat! O sa imi ceara Dna Gorghiu demisia!!!", a scris Victor Ponta, conform Mediafax.

Premierul Victor Ponta a fost, marti seara, la Tbilisi, unde a asistat la meciul de fotbal Supercupa Europei dintre Barcelona si Sevilla, iar inainte de meci, premierul a participat la o cina oficiala organizata de omologul sau din Georgia, dar si la o degustare de vinuri. Potrivit unor fotografii postate de premierul Georgiei Irakli Garibashvili, pe pagina sa oficiala de Facebook, Victor Ponta impreuna cu ministrul Agriculturii Daniel Constantin au participat la dineul oficial, dar si la o degustare de vinuri, primul ministru facand o poza la o sticla de vin, dupa ce a baut.

Seful Executivului a vazut meciul pentru Supercupa Europei dintre Barcelona si Sevilla din tribuna oficiala alaturi de omologul sau georgian, dar si de alti zeci de oficiali din intreaga lume. Deplasarea a avut loc la doar o zi de la intoarcerea premierului din concediul de odihna, iar informatiile apar doar pe pagina de Facebook a premierului georgian Irakli Garibashvili , in timp ce Guvernul nu a dat niciun fel de detalii referitoare la programul lui Ponta.