Premierul pierde-vara: Ponta a lucrat doar 14 zile in doua luni

Victor Ponta a condus Guvernul doar doua saptamani in ultimele doua luni. In rest, Ponta s-a aflat, pe rand, in concediu medical, in concediu de odihna si, ca spectator, la Supercupa Europei la fotbal, in Georgia, scrie adevarul.ro.

In ultimele doua luni, zilele in care Victor Ponta a avut efectiv activitate sau a facut ceva ca premier, aproape ca pot fi numarate pe degete. Pentru seful Guvernului, vara a fost o combinatie intre concediu medical si concediu de odihna. Chiar si cand era premier in acte, Victor Ponta si-a facut timp de cateva excursii pentru a bifa importante evenimente sportive.

Filmul verii in care am avut un premier mai mult cu numele incepe in data de 12 iunie. Era intr-o zi de vineri cand Ponta s-a prezentat la Parlament, schiopatand, pentru a sustine un discurs la motiunea de cenzura depusa de PNL. Liberalii n-au strans destule voturi, Ponta a ramas in fruntea Guvernului si cu procurorii pe urme. Trecusera cateva zile de cand calcase pragul DNA. Dupa respingerea motiunii de cenzura, in aceeasi zi, premierul Victor Ponta a plecat direct la Baku, unde a participat alaturi de Vladimir Putin si de Recep Erdogan, presedintele Turciei, la deschiderea Jocurilor Europene, un eveniment boicotat de toti liderii UE.

Citeste in continuare pe adevarul.ro.

Citeste si:
Cine deschide lista candidaților desemnați de Pro România, la...
Cine deschide lista...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Setari Cookie-uri