Presedintele Klaus Iohannis spune ca a vazut printre oamenii din Piata Universitatii multa revolta, dar si speranta ca lucrurile pot fi schimbate, adaugand ca le-a transmis sa aiba incredere si sa ramana implicati.

"Am fost in seara aceasta in Piata Universitatii si am stat de vorba cu oamenii. Am vazut foarte multa revolta, dar si speranta ca lucrurile se pot schimba. Le-am spus celor prezenti sa aiba incredere si sa ramana implicati, doar impreuna putem face ca Romania sa devina tara pe care ne-o dorim cu totii", a scris Klaus Iohannis pe pagina sa de Facebook.

Presedintele Klaus Iohannis s-a retras din Piata Universitatii, dupa mai putin de 30 de minute, plecand in timp ce oamenii au huiduit si strigat "Rusine, rusine sa va fie", "Demisia, demisia", "Coruptia Ucide!" si "Hotii", iar agentii SPP au facut cu greu fata multimii, care acum striga "Inapoi".

Klaus Iohannis a venit in Piata Universitatii in jurul orei 20.00, cand erau peste o mie de manifestanti.

"M-ati chemat, am venit", le-a spus Iohannis protestatarilor, care l-au asaltat si s-au impins, la un moment dat creandu-se busculada in jurul sau.

Multi oameni din piata i-au multumit ca a venit, dar din multime s-au auzit in mai multe randuri huiduieli, fluieraturi si scandari precum "Rusine, rusine" sau "Demisia", "Hotii" si "Nu va vrem".

In cele mai putin de 30 de minute cat a stat in Piata Universitatii, oamenii i s-au plans de clasa politica, de "legile care i-au umilit si jecmanit", iar seful statului a primit si scrisori cu revendicari de la manifestanti.

"Pur si simplu ne-au mintit, ne-au calcat in picioare!", i-a spus o femeie.

"Domnule presedinte, parlamentarii corupti sa inceapa sa isi dea demisia, sa fie Parlament cu 300, sa vina oameni noi!", i-a strigat un barbat.

Alti manifestanti s-au aratat nemultumiti ca nu au fost chemati la Cotroceni si au intrebat cand vor mai fi consultari. "De ce nu ne-ati primit la Cotroceni? Am trimis si o petitie!", au strigat oamenii catre seful statului.

Un alt protestatar i-a spus prsedintelui ca vocile din piata trebuie auzite, iar o femie l-a intrebat cand va mai avea loc o alta intalnire cu societatea civila. Iohannis le-a spus protestatarilor ca vor mai fi intalniri cu societatea civila: "Vor mai fi. Vedem".

"Curatenie in partidele politice, sa vina oameni noi", i-a cerut un alt protestatar lui Klaus Iohannis. Seful statului nu a vorbit foarte mult cu multimea, raspunzand punctual si sumar la unele intrebari.

"Schimbare se poate face in interiorul partidelor", le-a spus presedintele celor care au cerut innoirea clasei politice. Presedintele Klaus Iohannis a plecat in timp ce multimea a ramas scandand "Inapoi!", "Dati-i portavoce".

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri