Astfel, ministrii care gestioneaza portofoliile de la Interne, Externe, Justitie, Cultura si Consultare Publica si Dialog Civic isi prezinta programul de prioritati pentru 2016. De altfel, prim-ministrul a inceput o serie de vizite la ministere, astfel ca saptamana aceasta a purtat discutii cu detinatorii portofoliilor de la Agricultura, Energie si Comunicatii unde a analizat cu echipele de conducere strategiile de aplicare a prioritatilor guvernamentale in aceste sectoare, noteaza Mediafax.

Dacian Ciolos le-a cerut ministrilor sa mearga in comisiile parlamentare pentru a prezenta in detaliu aceste actiuni prioritare si modul in care intentioneaza sa le aplice. Premierul Dacian Ciolos a inceput sa aiba aceste discutii cu ministrii pe tema planului de prioritati sectoriale al Guvernului saptamana trecuta, planul urmand sa fie trimis joi Parlamentului.

"Am avut astazi (joi - n.r) prima intalnire din seria celor pe care mi le-am propus in mai multe ministere in care incepem sa discutam aplicarea, implementarea prioritatilor sectoriale pe care mi le-am propus la nivelul fiecarui minister. (...) Suntem acum in masura sa publicam acest plan de masuri sectoriale, cred ca in cursul zilei de astazi (joi - n.r.) o sa-l trimitem si la Parlament si o sa-l facem si public si am inceput seria acestor intalniri cu Ministerul Agriculturii", a declarat premierul Dacian Ciolos, dupa intalnirea de lucru de la Ministerul Agriculturii, precizand ca nu este vorba de controale, ci de discutii colegiale cu echipele din ministere.

Sursa foto: Mediafax Foto