Imediat dupa ce Liviu Dragnea a ajuns ministrul Dezvoltarii, premierul Ponta a dat o ordonanta prin care i-a permis acestuia sa aloce fonduri in cadrul unui program national de dezvoltare prin simple ordine de ministru, nepublicabile in Monitorul Oficial, si nu prin hotarare de Guvern, asa cum era pana atunci. Ce s-a intamplat cu banii o arata un raport al Curtii de Conturi, tinut la secret, conform Adevarul.

Naravul fostului ministru al Dezvoltarii Regionale, Elena Udrea, de a construi in nestire sali de sport doar pentru a da de lucru firmelor de partid s-a perpetuat si in ministeriatul lui Liviu Dragnea. O dovedeste un raport al Curtii de Conturi, finalizat inca din primavara anului trecut, dar tinut la secret de actuala conducere a institutiei. Asta cu toate ca normele interne ale Curtii prevad obligativitatea publicarii constatarilor. In aprilie 2015, Curtea de Conturi a finalizat auditul performantei Programului national de dezvoltare locala (PNDL) finantat de la bugetul de stat prin Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice (MDRAP) si derulat prin autoritatile locale.


Controlul a vizat perioada 2013 – 2014. Concluziile raportului ar da mult de lucru DNA daca documentul va ajunge pe masa procurorilor, asa cum, de altfel, a propus Departamentul Juridic al Curtii de Conturi, care a emis un punct de vedere in favoarea sesizarii organelor de urmarire penala.

Citeste articolul integral pe Adevarul.

Sursa foto: agerpresfoto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri