Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, si omologul sau din Kuweit, All Saleh Al Omair, au fost raniti intr-un accident rutier care a avut loc joi, pe DN 21, la iesirea din municipiul Slobozia, spre Barila. In accident a fost ranita si o a treia persoana, toti trei fiind transportati la Spitalul Judetean din Slobozia, potrivit unor surse din Politie, conform News.ro.

Accidentul a avut loc in jurul orei 11.00, la iesirea din municipiul Slobozia spre Braila, au declarat surse din Politie pentru News.ro.
In urma accidentului, Achim Irimescu, omologul sau kuweitian, All Saleh Al Omair, si o a treia persoana au fost raniti usor, fiind transportati la Spitalul Judetean Urgenta din Slobozia, au mai precizat aceleasi surse. Potrivit acestora, cea de a treia persoana ranita este traducatoarea delegatiei.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Ialomita, Andreea Loghin, a declarat pentru News.ro ca politistii nu au stabilit modul in care s-a produs accidentul si nici cauzele acestuia. O echipa complexa din cadrul IPJ Ialomita, aflandu-se la fata locului pentru cercetari.
O delegatie din Kuweit condusa de ministrul Lucrarilor Publice, Agriculturii si Relatiilor cu Parlamentul,Ali Saleh Al Omair se afla in vizita oficiala in Romania in perioada 23-27 august. La momentul producerii accidentului, cei doi oficiali mergeau la Buzau, unde ar fi urmat sa viziteze o fabrica procesatoare de fructe si legume.

Irimescu a confirmat ca a fost implicat intr-un accident rutier: "Suntem bine"

Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, a confirmat pentru News.ro ca a fost implicat intr-un accident rutier alaturi de omologul sau din Kuweit, All Saleh Al Omair, dar spune ca este in afara oricarui pericol.

MS: Ministrul Achim Irimescu si omologul sau din Kuweit au traumatisme cranio-cerebrale minore, translatorul a suferit un traumatism de stern usor

Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, si omologul sau din Kuweit, Ali Saleh Al Omair, au traumatisme cranio-cerebrale minore, iar translatorul a suferit un traumatis de stern usor, toti fiind in investigatii la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean de Urgenta din Slobozia, in functie de rezultatele analizelor urmand sa se decida daca acestia raman sau nu internati, a anuntat, joi, Ministerul Sanatatii.

"Starea celor doi oficiali este stabila, amandoi sunt constienti. Ministrii au suferit traumatisme cranio-cerebrale minore, viata lor nu este pusa in pericol. Translatorul delegatiei a suferit un traumatism de stern usor, de asemenea este in afara oricarui pericol”, potrivit Ministerului Sanatatii.

Sursa foto: agerpresfoto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri