ALDE a marcat inceperea campaniei electorale pentru alegerile parlamentare cu un flashmob organizat atat in Capitala, cat si in alte judete. In Bucuresti flashmob-ul a avut loc in Piata Revolutiei unde copresedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a venit cu o rulota pe care, spune el, o va folosi in campanie, dar o va imprumuta si colegilor de partid.

In jurul orei 15.30 aproximativ 1.000 de persoane s-au adunat in Piata Revolutiei din Capitala unde ALDE pregatea sa faca un flashmob prin care au redat harta Romaniei. Copresedintele ALDE, Daniel Constantin, a venit insotit de fiica acestuia pe care a tinut-o de mana pe tot parcursul evenimentului.

Pe de alta parte, Calin Popescu Tariceanu si-a facut aparitia cu o rulota pe care a condus-o de la sediul ALDE de pe soseaua Kiseleff pana in Piata, scrie News.ro.

”In toate judetele, incepand cu ora 9, intr-o ordine pe care as putea sa o descriu de forma unei spirale incepand de pe conturul tarii din exterior, judet dupa judet, s-au strans in capitala judetului desenand conturul judetului intr-o arie de aproximativ 10 pe 10 care a fost marcata de un lant uman cu conturul fiecarui judet si cu acest steag pe care l-am pus deasupra noastra care este, bineinteles, cu sloganul nostru de campanie: «Redam Romania Romanilor».

Nu am vrut sa facem un eveniment in stilul celor pe care l-ati vazut de foarte multe ori si care vad ca inca se mai practica: oameni adusi din toate colturile tarii cu autobuzele pentru ca nu acesta este sensul. Cred ca fiecare la nivel local trebuie sa-si duca mesajul cat mai tintit”, a declarat Tariceanu. Fara discursuri tinute de liderii partidului, inconjurati de candidati si de simpatizanti, cei doi copresedinti s-au bagat in multime si au tinut bannerul mare cu sigla ALDE. Referitor la rulota, Tariceanu a spus ca si-ar fi dorit ca autoturismul sa fie inscriptionat cu sigla partidului si sloganul de campanie, dar acest lucru este interzis prin lege la noi in tara, precizand ca legea electorala ar trebui modifcata pe viitor.

”Pentru ca vrem ca in campanie sa ne deplasam cat mai comod, sa luam cu noi materialele de campanie, intreaga echipa si, din pacate, spre deosebire de alte tari, unde campaniile se desfasoara in mod logic si normal cu vehicule care sunt folosite si ca suprafata publicitara, la noi in campanie trebuie sa o facem intr-un fel de semi-ilegalitate, sa ne ascundem. Eu cred ca trebuie schimbata legea in viitor, dar in fine. Rulota o folosim si o voi imprumuta si colegilor care au nevoie”, a mai zis Tariceanu.

Intrebat daca va face un tur al tarii cu rulota in campania, el a spus ca acest lucru ar fi greu pentru ca rulota ”e un mijloc de deplasare relativ lent”, dar ca va pleca vineri la Brasov cu trenul. ”E mult spus un tur al tarii pentru ca rulota e un mijloc de deplasare relativ lent, dar azi plec catre Brasov cu trenul si maine vom merge catre Bucuresti in aceeasi formula. (....) Voi face doua ore si ceva. E foarte confortabil (n.r. - cu trenul). Va recomand”, a mai zis Tariceanu. Pe tot parcursul evenimentului care a durat aproximativ 10 minute, in boxele special amenajate pentru eveniment, se auzea ”Ciocarlia” interpretata la nai de Nicolae Voiculet.

Sursa foto: Facebook

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri