Presedintele PSD, Liviu Dragnea, scrie, joi, pe Facebook, ca a avut o intalnire cu presedintele Comisiei pentru afaceri externe din Camera Reprezentantilor, Ed Royce, in cadrul careia i-a transmis atasamentul Romaniei fata de Parteneriatul strategic cu SUA, precum si angajamentul Guvernului Grindeanu de a dezvolta relatiile politice si economice dintre cele doua tari.

"Ieri am avut ocazia de a ma intalni cu un bun prieten al Romaniei din Statele Unite: presedintele Comisiei pentru afaceri externe din Camera Reprezentantilor, domnul Ed Royce. A fost o discutie agreabila despre relatiile romano-americane. Domnul Royce a subliniat seriozitatea Romaniei confirmata de-a lungul timpului in mai multe momente dificile", a scris Liviu Dragnea, conform News.ro.

Liderul PSD l-a asigurat pe Ed Royce ca Romania va fi in continuare un pilon de incredere al relatiilor transatlantice. "I-am transmis la randul meu atasamentul Romaniei fata de parteneriatul strategic cu SUA, precum si angajamentul guvernului de la Bucuresti de a dezvolta relatiile politice si economice dintre cele doua tari. L-am asigurat totodata pe domnul Royce ca Romania va fi in continuare un pilon de incredere al relatiilor transatlantice", a conchis Liviu Dragnea, care ataseaza si o fotografie cu Ed Royce.

Sursa foto: Agerpres Foto


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Politic »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Dancila despre viitorii ministri, votul din Diaspora si remaniere
Setari Cookie-uri