PNL cere demisiile lui Grindeanu, Iordache si Dragnea. Turcan: Romanii s-au unit impotriva celei mai mari ticalosii de dupa Revolutie

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a cerut luni demisiile prim-ministrului Sorin Grindeanu, a ministrului Justitiei, Florin Iordache, si a presedintelui Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, afirmand ca OUG 13 a fost ”o ticalosie” care a nemultumit Romania si a uimit lumea.

”Aceasta ticalosie pe care a facut-o Guvernul Grindeanu a nemultumit o Romanie intreaga, a uimit o lume intreaga si a sfidat orice regula de bun simt si de decenta. PNL considera ca domnul Grindeanu trebuie sa-si dea demisia. De asemenea, domnul Iordache trebuie sa-si dea demisia si sa nu mai emita nicio pretentie de consultare sau de dialog pe o ordonanta pe care a executat-o stric in beneficiul domnului Dragnea”, a declarat Raluca Turcan, conform News.ro.

Presedintele interimar al PNL a mai explicat ca nu Klaus Iohannis sau vreun partid politic au scos oamenii in strada, ci lovitura data celor cinstiti si institutiilor statului al carei autor de facto este Liviu Dragnea. ”Este fireasca demisia domnului Liviu Dragnea, autorul moral, autorul de facto al acestei lovituri la adresa oamenilor cinstiti si la adresa institutiilor statului roman (…) Nu presedintele Iohannis a scos romanii in strada. Nu au fost mobilizati romanii de catre un partid sau altul. Romanii au fost mobilizati si s-au unit impotriva celei mai mari ticalosii de dupa Revolutie si domnul Dragnea este direct responsabil”, a mai spus Turcan.

Sursa foto: Shutterstock/Andrey_Popov


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Setari Cookie-uri