Dragnea: M-as fi asteptat ca discursul lui Iohannis sa fie de unitate si sa indemne la calm; a ales sa vorbeasca despre divizare

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a afirmat marti, la Parlament, ca s-ar fi asteptat ca discursul presedintelui Klaus Iohannis sa fie de unitate si sa indemne la calm si stabilitate, insa seful statului a ales sa vorbeasca despre „divizare, despre parlamentari buni si parlamentari rai, despre romani buni si romani rai”.

„Am asistat la discursul presedintelui din Parlament, trebuie sa spun din capul locului ca m-as fi asteptat sa fie un discurs de unitate, un discurs de indemn la calm si la stabilitate. Din pacate, presedintele a ales sa vorbeasca in continuare despre divizare, despre parlamentari buni si parlamentari rai, despre romani buni si romani rai”, a afirmat Liviu Dragnea, conform News.ro.

Presedintele Camerei Deputatilor a sustinut ca alegerile anticipate nu reprezinta o solutie. „Sunt de acord insa cu dumnealui ca alegerile anticipate nu reprezinta o solutie. Am inteles indemnul ca Guvernul sa fie unul performant si puternic, in sensul asta si indemnul meu este sa lase Guvernul in pace sa guverneze, pentru ca programul de guvernare este un program bun, iar romanii asteapta sa fie pus in practica. Daca lasam Guvernul sa guverneze bine, atunci toata tara va avea de castigat si toti indicatorii macroeconomici la care facea referire si care intr-adevar sunt buni, vor fi mentinuti si imbunatatiti”, a completat presedintele PSD.

Sursa foto: Agerpres Foto


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Setari Cookie-uri