Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, s-a declarat dezamagit de discursul sustinut de catre presedintele Klaus Iohannis in plenul Parlamentului, spunand ca lui i s-a parut ca seful statului a venit ca sa dea lectii si sa spuna Legislativului ce sa faca, ceea ce, in opinia sa, este inacceptabil.

”Sunt practic dezamagit de discursul presedintelui pentru ca m-am asteptat ca, in acest moment de tensiune si de criza politica, presedintele, cu intelepciunea de care ar trebui sa dea dovada toti liderii politici si la care am facut apel, ar trebui sa gaseasca calea catre dialog, de detensionare, pentru ca e un interes care e mai presus de interesul partizan”, a declarat Tariceanu, dupa sedinta plenului reunit, conform News.ro.

Presedintele Senatului a mai spus ca este inacceptabil ca seful statului sa dea lectii Parlamentului si l-a criticat pe Klaus Iohannis pentru ca a vorbit despre integritate, in conditiile in care el insusi are probleme cu Justitia. ”Stau si ma intreb ce era in capul presedintelui cand vorbea de oameni integri la conducerea statului. In momentul in care tu insuti esti condamnat pentru modul in care ai obtinut niste case, ai o problema ca n-ai restituit cei 300.000 de lei statului, pe care i-ai incasat necuvenit, nu se stie daca ti-ai platit impozitele pentru meditatii, poti sa vii si sa dai lectii Parlamentului sau altora? Mi se pare foarte, foarte nepotrivit. Cred ca functia de presedinte presupune o anumita experienta politica, o anumita pregatire pe care, in mod evident, presedintele pare sa nu o aiba”, a conchis Tariceanu.

Sursa foto: Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri