Guvernul Tudose a fost votat de Parlament

Guvernul condus de Mihai Tudose a fost investit de catre Parlament cu 275 de voturi "pentru" si 102 "impotriva", au anuntat surse din conducerea Parlamentului, citate de News.ro.

Va asigur ca votul dumneavoastra va fi valorificat printr-o guvernare responsabila efectiv catre interesul cetatenilor romani. Asa sa ne ajute Dumnezeu si Dumnezeu sa ajute Romania!”, a declarat Mihai Tudose, dupa anuntarea rezultatului.

Dupa primirea votului de incredere al Parlamentului, membrii guvernului Mihai Tudose vor merge la Palatul Cotroceni pentru ceremonia de depunere a juramantului in fata presedintelui Klaus Iohannis. Ceremonia va avea loc la ora 19.00.

Guvernul condus de Mihai Tudose a fost investit de catre Parlament cu 275 de voturi favorabile, au anuntat surse din conducerea Parlamentului.

Opt parlamentari PSD nu au fost prezenti la votul privind investirea Guvernului Tudose, printre care si Victor Ponta si Liviu Plesoianu, care au anuntat ca nu vor sustine acest Executiv. Potrivit anunturilor secretarilor celor doua Camere, care au facut numaratoarea si au impartit bilele pentru vot parlamentarilor prezenti, din PSD au lipsit deputatii Marina Coste, Camelia Gavrila, Mihaela Hunca, Liviu Plesoianu si Victor Ponta, precum si senatorii Adrian Nicolae Diaconu, Cristian Dumitrescu si Vasile Ilea.

Citeste si:
Guvernul Tudose, in fata Parlamentului pentru votul de investitura
Plenul comun al Parlamentului...

Victor Ponta si Liviu Plesoianu au anuntat ca nu vor vota Guvernul Tudose.

Sursa foto: Agerpres / Liviu Sova

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Setari Cookie-uri