Avocatul Anei Maria Patru a depus o cerere la CSM prin care ii recuza pe cei doi procurori care instrumenteaza al doilea dosar de coruptie al clientei sale, unul dintre anchetatori fiind seful Serviciului Teritorial Ploiesti din cadrul DNA, procurorul Lucian Onea, au declarat surse apropiate dosarului.

Conform acestora, solicitarea a fost trimisa prin fax la CSM, care urmeaza a dispune.

"In cazul in care cererea de recuzare se aproba, dosarul va ajunge la o alta structura din cadrul DNA Ploiesti", au precizat sursele citate. Ana Maria Patru se afla de la ora 10:00 la DNA Ploiesti, iar la ora transmiterii acestei stiri asteapta pe hol impreuna cu avocatul sau, scrie News.ro.

De altfel, la sosirea la DNA, Ana Maria Patru a invocat numele procurorului Onea, despre care a spus ca impreuna cu fostul presedinte SIVECO, denuntator in dosar, se gandeste ce dosare sa ii mai faca.

Citeste si:

Ea a spus despre cei doi ca fac parte dintr-un "grup infractional organizat".

Patru a precizat ca are calitatea de suspect. "Banuiesc si in ce dosar", a adaugat ea, vorbind despre "doamna Socol, care isi aduce camarila si mai face niste denunturi".

Fosta sefa a AEP a sustinut ca i-a fost sunat copilul la scoala pentru a-i spune ca ea trebuie sa vina in calitate de suspect la DNA.

"S-au gandit ei asa frumos ieri sa imi sune copilul si sa ii spuna ca trebuie sa vin eu la dumnealor astazi.(...) Asta e maniera in care fac dumnealor anchete. Mi-au sunat copilul la scoala. Stiti ca pot sa probez lucrul acesta", le-a spus ea jurnalistilor.