Surse: Marcel Ciolacu, noul ministru al Dezvoltarii in locul lui Sevil Shhaideh

Premierul Mihai Tudose a anuntat ca saptamana aceasta va avea loc o remaniere guvernamentala. Potrivit unor surse citate de HotNews.ro, vicepremierul Marcel Ciolacu va fi numit la Ministerul Dezvoltarii in locul lui Sevil Shhaideh.

Dupa ce va face aceasta mutare, Mihai Tudose, pentru a pastra actuala structura a guvernului, va trebui sa aduca in locul lui Marcel Ciolacu alt vicepremier fara portofoliu, cel mai probabil urmand sa fie vorba de un apropiat al premierului.

Pe lista de remanieri a lui Tudose se afla vicepremierul Sevil Shhaideh, ministrul delegat pentru Fonduri Europene, Rovana Plumb, si ministrul pentru Relatia cu Parlamentul, Viorel Ilie. In afara de cei trei, ar mai fi vizati si Razvan Cuc, Ministerul Transporturilor, si Florian Bodog, Ministerul Sanatatii.

"Daca tot facem un reset la partea de imagine si de efecte ale guvernarii, va spun ca mai sunt inca cel putin doi ministri pe care am sa-i rog sa paraseasca cabinetul. (...) O miniremaniere. (...) Sunt trei (ministri - n.r.) cu probleme, care, intr-adevar, creeaza probleme si la nivel de perceptie publica si unele dintre situatii si la nivel de Comisie Europeana", a spus Mihai Tudose.

Citeste si: Mihai Tudose, despre relatia cu Liviu Dragnea: Nu as putea spune ca suntem intr-un moment fericit

Citeste si:
Premierul italian își va remania guvernul pentru a evita o criză...
Premierul italian își va...

Sursa foto: Agerpres foto

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Setari Cookie-uri