Victor Ponta a facut, joi, cateva dezvaluiri legate de Liviu Dragnea. Potrivit spuselor lui Ponta, Dragnea a participat la mai multe intalniri formale si informale cu procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, si cu fostul director adjunct al SRI, Florian Coldea. Mai mult, se pare ca Dragnea a fost "cel mai apropiat om de sistem din PSD".

Fostul premier Victor Ponta continua seria atacurilor la fostul sau coleg de partid, Liviu Dragnea.

"Domnul Dragnea a participat la multe intalniri formale si informale si cu doamna Kovesi si cu domnul Coldea. Acum mai recent, cand merge la Antena 3 e luptator, dupa care probabil ca-i suna 'Ma iertati c-am zis de voi, nu mai zic'. (...) Eu cred, in continuare, ca dosarul Referendumul este un dosar politic, deci nu ma orbeste lupta mea cu domnul Dragnea ca sa spun ca era ceva serios, acolo chiar cred ca era nevinovat. (...) Cel mai apropiat om de sistem din PSD a fost intotdeauna Liviu Dragnea. Si cel mai protejat. Cerea sprijin ca sa fie achitat. Tineti minte cand a zis Tariceanu ca s-o schimbe pe Kovesi, Dragnea a zis sa n-o schimbe. De ce credeti c-a zis? Ca-i era frica", a precizat Ponta, potrivit Agerpres.

Victor Ponta crede ca "PSD nu-l va ataca pe Klaus Iohannis" si nu-i va crea probleme la alegerile prezidentiale din 2019. "PSD nu-l va ataca pe Klaus Iohannis, nici nu-i va crea nicio problema in 2019 pentru ca Dragnea spera ca, in felul asta, va fi ajutat cu dosarele. Eu cred ca nu, dar ma rog, e speranta lui. Nu vedeti ca se ocupa de injurarea mea si a altora, nu se lupta cu domnul Iohannis, nu se lupta cu nimeni altcineva. Dincolo de politica, guvernarea merge prost si va merge prost cat timp, in loc sa o conduca primul ministru, o conduce Dragnea de la partid. Nu poate sa mearga bine o guvernare in care primul ministru nu-si numeste oameni, nu are autoritate, nu-si face programul, e totdeauna altcineva care decide. Si asta ne va costa pe toti", a mai spus Victor Ponta.

Sursa foto: Agerpres foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri