Decizia a venit in urma unor proiecte legislative controversate initiate de Radulescu, a anuntat presedintele Liviu Dragnea.

Proiectele depuse de Catalin Radulescu prevedeau o propunere de modificare a Codului Penal si a Codului de Procedura Penala, care instituie pragul de 200.000 de euro pentru abuzul in serviciu; o propunere care prevede ca persoanele alese in functii de demnitate publica sa nu mai fie considerate functionari publici; dezincriminarea folosirii functiei pentru a obtine favoruri sexuale sau arest la domiciliu pentru infractiunile cu pedepse mai mici de 3 ani. Tot el a depus si un proiect de lege privind castrarea chimica a pedofililor.

In luna martie, cand a avut loc Congresul extraordinar al PSD, Catalin Radulescu a criticat conducerea formatiunii. Inainte de congres el a declarat ca nu avea rost sa fie organizat. In timpul congresului, Radulescu a acuzat lipsa de democratie interna din partid. Tot atunci el a ironizat discursurile sustinute de liderul PSD Liviu Dragnea si premierul Viorica Dancila.

PSD, fara purtator de cuvant

Tot in sedinta CExN de luni, Adrian Dobre si-a dat demisia din functia de purtator de cuvant al partidului si din functia de secretar de stat la IMM-uri. Dobre era purtator de cuvant al PSD din 22 februarie 2017.

Deputatul "mitraliera" cere...
Citeste si: Deputat PSD cere retragerea sprijinului politic pentru Tudose-Ciolacu

Sursa foto: Agerpres / Cristian Nistor