Presedintele PSD, Liviu Dragnea, isi va afla vineri sentinta in dosarul DGASPC Teleorman, cu doar o zi inainte ca partidul pe care il conduce sa organizeze un miting de amploare. Intrebat daca are emotii in legatura cu aceasta decizie, Dragnea a spus: "Oricine are emotii", potrivit Digi24.

"Oricine are emotii, oricine ar avea. Eu, asa cum am afirmat in permanenta, mi-am sustinut si imi sustin cu tarie nevinovatia mea. Si sper ca orice s-a discutat in timpul, pe parcursul procesului sa fi convins judecatorii ca sunt nevinovat", a mai precizat presedintele Camerei Deputatilor.

Intrebat daca exista vreo legatura intre sentinta in dosarul sau si mitingul PSD, de sambata, Dragnea a raspuns: "Sincer, nu vad legatura, dar daca o fortati dumneavostra e in regula. Noi am hotarat sa facem mitingul pe 9 mai mai demult, chiar nu aveam informatii ca se amana pronuntarea."

Pe 8 iunie, magistratii Inaltei Curti de Casatie si Justitie ar putea pronunta decizia in dosarul DGASPC Teleorman, in care Liviu Dragnea este judecat pentru instigare la abuz in serviciu si instigare la fals intelectual in calitate de presedinte al Consiliului Judetean Teleorman.

DNA a cerut 7 ani pentru Dragnea

La termenul din 29 mai, procurorul de sedinta a cerut pentru Dragnea pedepse orientate spre mediu prevazut de lege, respectiv sapte ani si sase luni de inchisoare pentru instigare la abuz in serviciu si doi ani si sase luni pentru instigare la fals intelectual.

De asemenea, in cazul liderului PSD, procurorul a sustinut ca se impune constatarea ca faptele din acest dosar sunt concurente cu cele din dosarul "Referendumul", in care Dragnea a fost condamnat la doi ani cu suspendare, astfel impunandu-se anularea suspendarii si transformarea intr-o pedeapsa cu executare.

Sursa foto: Agerpres / MIHAI POZIUMSCHI

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri