Parlamentul va avea reguli mai stricte pentru vizitatori si jurnalisti, urmare a protestului de miercuri, a anuntat presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, dupa sedinta Birourilor permanente, scrie Digi24.

Tariceanu s-a aratat foarte deranjat de ceea ce s-a intamplat miercuri in Parlament, spunand ca sunt functionari care probabil nu si-au facut treaba.

Presedintele Senatului a precizat ca vor fi reguli stricte atat pentru vizitatori, cat si pentru jurnalisti, astfel incat cameramanii sa nu mai poata sa se apropie de parlamentari.

El a spus ca au fost mandatate secretariatele generale ale celor doua Camere ca, impreuna cu comisiile juridice, sa propuna masuri.

Cativa protestatari Rezist s-au aflat miercuri pe holul de la plenul reunit al Parlamentului in timpul discursului premierului Viorica Dancila si au strigat ”Justitie, nu coruptie!”, ”Cuib de hoti si de mafioti”, ”Dragnea nu uita, asta nu e tara ta”, ei asezandu-se pe jos, pentru a nu fi evacuati de catre agentii de paza.

Citeste si:
Politicienii, locuri "de lux" si gratis la concertul Bon Jovi
Politicienii, locuri "de lux"...

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, si premierul Viorica Dancila au iesit din sala plenului reunit protejati de agentii de paza, care au facut un cordon pentru ca protestatarii sa nu ajunga in preajma celor doi. Dragnea nu a vrut sa discute nici cu jurnalistii. Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat ca protestul reprezinta o manifestatie fascista, afirmand ca „asa a inceput fascismul si totalitarismul in Europa”.

Sursa foto: Unsplash

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Politic »Citeste si
Cat ne-au costat deputatii in primele 6 luni ale anului