Florin Calinescu, impreuna cu alti colegi actori, printre care si Oana Pellea, vor merge in Piata Universitatii pentru a strange semnaturi in sprijinul initiativei #FaraPenali. Citeste in continuare restul titlurilor importante de astazi, 18 iulie.

Mai multi actori, printre care Oana Pellea, Marius Manole, Maria Obretin, Florin Calinescu si Nicoleta Lefter, vor fi prezenti in fiecare zi, in perioada 18-25 iulie, in Piata Universitatii pentru a strange semnaturi in sprijinul initiativei cetatenesti #FaraPenali. ”Timp de o saptamana, in Piata Universitatii, ei vor fi protagonistii care vor strange semnaturi pentru ca persoanele condamnate penal sa nu mai conduca Romania", se anunta intr-un mesaj pe pagina de Facebook a USR Constanta.

Ambasadorul SUA in Romania, Hans Klemm, si atasatul FBI David Varner, s-au intalnit marti cu procurorul-sef interimar al DNA, Anca Jurma. Intalnirea a fost efectuata cu scopul de a intari cooperarea dintre Statele Unite si Romania, in ceea ce priveste domeniul aplicarii legii.

„Ambasadorul Hans Klemm si atasatul FBI David Varner, recent sosit la post, s-au intalnit astazi cu doamna Anca Jurma, procuror-sef interimar al Directiei Nationale Anticoruptie la sediul institutiei si au asigurat-o de continuarea sprijinului ambasadei. Ambasadorul Hans Klemm si doamna Anca Jurma au discutat si despre modalitatile de intarire a cooperarii dintre Statele Unite si Romania in domeniul aplicarii legii", a anuntat Ambasada SUA, intr-o postare pe Facebook, informeaza evz.ro

Prima reactie din UDMR pe tema unei OUG pentru amnistie si gratiere. "Un subiect precum amnistia si gratierea nu poate fi discutat rational in prezent in societatea romaneasca", a declarat presedintele UDMR, Kelemen Hunor, referindu-se la speculatiile din spatiul public potrivit carora Guvernul ar pregati o Ordonanta de Urgenta pe aceasta tema, relateaza News.ro.

Reactia lui Donald Trump dupa ce a fost acuzat de tradare

Austria, tara care detine presedintia UE este preocupata de modificarile aduse Codului Penal. "Modificarile la codurile penale au starnit preocupari" in privinta unor "posibile efecte negative" si "speram ca Romania va raspunde acestor preocupari", a declarat, intr-un interviu, sefa diplomatiei austriece, Karin Kneissl, care indeamna autoritatile romane sa consolideze "progresele considerabile" obtinute pana acum in combaterea coruptiei conform stiripesurse.ro.

Acuzat ca s-a lasat manipulat de Vladimir Putin, ca a facut de rusine Statele Unite si chiar de tradare, Donald Trump a incercat sa domoleasca cea mai mare "furtuna" politica din mandatul sau. Presedintele american a explicat ca s-a exprimat gresit in momentul in care a precizat ca nu vede niciun motiv pentru care Rusia s-ar fi amestecat in alegerile prezidentiale din SUA, in 2016.

„Trebuie sa fac o clarificare. Intr-o propozitie foarte importanta din declaratia mea am folosit cuvantul „ar fi” in loc de „nu ar fi”. Propozitia ar fi trebuit sa fie: „Nu vad niciun motiv pentru care nu ar fi Rusia.”

Sursa foto: stirilekanald.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri