Cu o zi inainte de a doua sedinta a Guvernului din aceasta saptamana, ies la iveala tensiuni interne in principalul partid al opozitiei. Fostul copresedinte PNL Vasile Blaga, retras in ultima perioada intr-un con de umbra, s-a intalnit la sediul PNL cu mai multi dintre liderii fostului PDL, inclusiv primarul Clujului Emil Boc, seful Consiliului Judetean Suceava, Gheorghe Flutur, sau primarul PNL de Alba Iulia, Mircea Hava, scrie Digi24.

Tensiunile sunt negate insa oficial atat de Vasile Blaga, cat si de Ludovic Orban.

„Vrem un partid puternic, sunt multe lucruri de corectat, colegii le vor trasmite catre forurile formale. In orice familie pot fi imbunatatiri si sunt sigur ca vor fi.

Eu nu mai doresc sa fiu presedinte niciodata. Cu tot ce pot sa ajut, am ajutat. Nu m-ati auzit aruncand cu sageti, nu imi trebuie nicio functie in partid ca sa am orice rol pe care si-l doresc colegii mei.

In sedinta discutia a fost intre noi, intre membrii PNL, multi fara nicio functie care de un an si jumatate nu ne-am mai intalnit pentru ca, intr-adevar aveam o problema de comunicare si care s-au bucurat ca ne-am intalnit", a tinut sa precizeze Blaga.

Citeste si:
Citu acuza Ministerul de Finante ca a masluit datele bugetare
Citu acuza Ministerul de...

In acelasi timp, Ludovic Orban, liderul PNL, a precizat ca este deschis dialogului cu toti membrii PNL, indiferent de functiile ocupate.

„Eu sunt deschis dialogului cu toti membrii PNL, indiferent ce functii ocupa atata timp cat au idei, se implica. Sunt un om deschis la dialog si comunicare si la imbunatatiri a comunicarii in interiorul si exteriorul partidului.

Am discutat cu toti colegii mei, cu fiecare in parte. A fost o discutie pe care a vrut sa o aiba domnul Blaga, sa ne aducem aminte, domnul Blaga a avut de suferit. E un om care cand a inceput urmarirea penala s-a retras, a facut un pas in lateral si probabil a vrut sa aiba o discutie cu colegii sai mai apropiati. Am fost informat, am fost de acord si orice fel de discutie are loc in sediul partidului intre colegi e binevenit”.

Citeste si:
,,Cadou toxic" de la PNL pentru primarul PSD al sectorului 1
,,Cadou toxic" de la PNL...

Sursa foto: Agerpres / Radu Tuta

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Politic »Citeste si
Un primar PNL vrea sa interzica cortul pentru semnaturile USR