Liviu Dragnea ii ofera lui Calin Popescu Tariceanu candidatura la alegerile prezidentiale din 2019. Liderul PSD ii pune, insa, cateva conditii partenerului sau de alianta. Citeste in continuare cele mai importante titluri din presa de astazi.

Conditiile lui Dragnea pentru ca Tariceanu sa fie candidatul PSD la prezidentiale. Fara Calin Popescu Tariceanu, Liviu Dragnea pierde majoritatea parlamentara, guvernarea si partidul, deci totul. Astfel, potrivit unor surse politice, citate de Adevarul, liderul PSD ii ofera partenerului sau de alianta candidatura la prezidentiale, cu anumite conditii.

Una dintre conditiile esentiale pe care i le pune Dragnea lui Tariceanu este sa nu dea inapoi pe subiectul modificarilor Codului penal, in conditiile in care Tariceanu s-a opus ordonantei de urgenta care l-ar fi scapat deja pe Dragnea de condamnare.

Protejata lui Kovesi, acuzata de abuzuri grave. Considerata protejata Laurei Kovesi, Florentina Mirica, cea care si-a depus prima candidature la sefia DNA este acuzata ca a „fabricat” probe in dosare controversate. Procuroarea cercetata disciplinar de Inspectia Judiciara a instrumentat cazuri celebre, precum cele in care au fost anchetati fostii ministrii de Interne Gabriel Oprea si Petre Toba, alaturi de fostul sef al DIPI, informeaza Evenimentul Zilei.

Noul ambasador al SUA la Bucuresti, propus de Casa Alba, este un avocat nascut in Romania. Presedintele American Donald Trump l-a nominalizat pentru postul de ambasador al Statelor Unite la Bucuresti pe Adrian Zuckerman, un avocat care a emigrat din Romania in Statele Unite la varsta de 10 ani. Acesta este vorbitor fluent de romana. Citeste mai multe despre acest subiect pe Digi 24.

Doua aeronave MApN au plecat in Grecia

Doua aeronave MApN au plecat in Grecia pentru sprijin in cazul incendiilor. Ministrul Apararii, Mihai Fifor, a anuntat ca doua aeronave au decolat miercuri de pe Baza 90 in sprijinul autoritatilor din Grecia, tara care se confrunta cu un val de incendii. Este vorba despre o aeronava C-27 J Spartan, configurata pentru stingerea incendiilor, si despre un aparat de zbor C-130 Hercules, pentru sprijin logistic, informeaza stirileprotv.ro

Se lucreaza la un nou cadru fiscal, aplicat din 2019. Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a declarat ca in cadrul Ministerului are loc o analiza comparativa pe Codul Fiscal si pe Codul de Procedura Fiscala in vederea aplicarii unui noi cadru fiscal de la 1 ianuarie 2019.

"Colegii mei lucreaza la aceasta analiza comparativa cu tot ce e Codul Fiscal, Codul de Procedura Fiscala, se ia articol cu articol, daca e vreo propunere de facut si care sunt argumentele. Lucram foarte mult si deschis cu tot ce inseamna mediul economic, am invitat structurile asociative, de la Comisia din Parlament de Buget-Finante ale ambelor Camere, pentru ca la final de an sa avem un proiect de lege si pe un Cod Fiscal si pe Procedura Fiscala", a declarat ministrul de Finante, Eugen Teodorovoci, citat de Hotnews.

Uniunea Europeana pune presiune pe Statele Unite. Comisia Europeana pregateste o lista de produse importate din SUA, in valoare totala de aproximativ 20 miliarde de euro, pe care ar urma sa le taxeze semnificativ in cazul in care Statele Unite ale Americii vor introduce tarife pentru importurile de automobile din UE, a anuntat miercuri Cecilia Malmstrom, comisarul european pentru Comert. Citeste mai multe despre acest subiect pe economica.net.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri