Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a afirmat, sambata, ca presedintele Klaus Iohannis, Dan Barna, Dacian Ciolos, Eugen Tomac si Ludovic Orban ar trebui sa isi ceara public scuze, pentru ca declaratiile lor in spatiul public au incurajat la violente, "au incitat pur si simplu''.

''Este incredibil cat tupeu au cei din Opozitie! (...) Adica, dupa ce s-au urcat cu picioarele pe o manifestatie ce se dorea pasnica din partea unor frati de-ai nostri din diaspora, (...) care au niste revendicari, s-au batut cu toti cu dintii si cu unghiile pentru voturile acestor oameni. A venit Iohannis cu comunicat, a venit Orban cu comunicat, Barna cu comunicat, Tomac cu comunicat, Ciolos isi pregatea lansarea candidaturii din aceasta piata. Dupa ce se intampla atatea nenorociri, e o Romanie siderata de violente, cu oameni care au fost calcati in picioare, cu o femeie jandarm care se bate pentru viata ei in momentul de fata, sa mai iesi, in loc sa ceri scuze si iertare poporului roman, sa vii inca sa arati cu degetul catre Jandarmerie care si-a facut datoria'', a spus Codrin Stefanescu, la Romania TV, potrivit Agerpres.

El a sustinut ca declaratiile unor politicieni au incurajat si chiar incitat la violente.

''In mod public cer acestor oameni - Iohannis, Barna, Ciolos, Tomac, Orban - sa iasa sa isi ceara scuze in genunchi romanilor, pentru ca declaratiile lor in spatiul public au lansat aceste violente, le-au incurajat, au incitat pur si simplu. Pentru ca disperarea lor de a-si vedea candidatul in functia de presedinte al Romaniei i-a facut sa nu mai fie oameni. Toata lumea vede cu ochiul liber ca a fost o organizare de tip securist a ceea ce mai numim noi ramasitele statului paralel. Au cheltuit o gramada de bani pentru aceasta actiune. Si, fara mila, fara nicio frica de Dumnezeu, au incercat sa dea foc Bucurestiului'', a declarat social-democratul.

Secretarul general adjunct al PSD a adaugat ca nu au fost o suta de mii de oameni in piata, pentru ca partidele de Opozitie nu pot strange atatia oameni la un miting.

''O suta de mii de oameni nu au fost in niciun caz in piata, pentru ca toate cele patru partide de dreapta impreuna nu pot strange o suta de mii de romani si sa ii convinga sa faca o bulibaseala in tara asta cum vor ei, sub nicio forma. Nicio legatura nu au cu diaspora! (...) Ranitii sunt din cauza caramizilor si obiectelor contondente aruncate de cei din spate, care erau organizati sa faca lucrul asta, tot acolo intre ei. Sigur ca vor fi verificati de organele de ordine, sunt filme, sunt fotografii. Nu putem lasa lucrurile asa, vorbesc de ordinea constitutionala'', a precizat Codrin Stefanescu.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri