Mai multi baroni locali care l-au sustinut pe Liviu Dragnea in confruntarea cu pucistii la ultimul Comitet Executiv al PSD sunt extrem de nemultumiti de faptul ca ministrii sustinuti de ei sunt evaluati la partid de Codrin Stefanescu, pe care nu il considera un reprezentant legitim. In acelasi timp, Stefanescu a facut publice criteriile de care se tine cont pentru evaluarea minstrilor, noteaza G4Media.

„Sunt trei tipuri de evaluari. O evaluare o face prmierul Dancila la Guvern. A doua evaluare o facem la partid pe tot ce inseamna programul de guvernare, vedem toate schemele si graficele. Noi avem masurile pe saptamani, nu pe luni. Ministrii explica de ce au intarziat, de ce o anumita masura sau lege a fost intarziata. Unele se justifica, altele nu. Aceasta evaluare de la partid pleaca la primul ministru”, a spus Codrin Stefanescu pentru G4Media.

„A treia evaluare pe care o face tot partidul este legata de promovarea mesajelor catre mass media. Cate conferinte de presa au facut, care a fost ratingul, cate comunicate de presa au dat, la cate intrebari au raspuns din partea mass media, la cate emisiuni au participat, cu grafice, si au explicat ce au facut. Toata aceasta monitorizare de media merge tot la primul ministru, care va avea trei dimensiuni: analiza pe care o face singura, analiza programului de guvernare facuta de partid si analiza pe presa. Premierul vine cu concluzia in CEX si discutam pe fiecare in parte”, a adaugat Stefanescu.

Potrivit G4Media, in PSD exista deja nemultumiri cu privire la modul in care sunt facute aceste evaluari, dar si pentru ca din grupul de evaluare face parte Codrin Stefanescu, pe care liderii PSD din teritoriu nu il considera un reprezentant legitim al partidului.

Citeste si:
Spaga mascata pentru copiii din gradinitele Sectorului 5
Spaga mascata pentru copiii...

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Politic »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Greenpeace: Bucurestiul, penultimul loc la calitatea aerului