Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a discutat cu liderul PSD despre remanierea guvernamentala si ALDE nu va remania pe nimeni, scrie Ziare.com.

"Da, am discutat. ALDE nu remaniaza pe nimeni", a afirmat Calin Popescu Tariceanu, intr-o conferinta de presa sustinuta vineri la Bistrita.

Intrebat daca PSD vrea sa aiba Ministerul Energiei, condus de deputatul ALDE Anton Anton, Tariceanu a raspuns: "Eu nu am mai auzit de subiectul acesta vehiculat. Nu am facut discutii de acest gen, fiecare partid isi face propria evaluare a ministrilor care sunt reprezentanti in Guvern".

Chestionat daca este multumit de ministrii ALDE din Guvern, Calin Popescu Tariceanu a spus ca per ansamblu activitatea lor a fost considerata satisfacatoare, in urma analizei din cadrul partidului.

"Niciodata nu pot sa spun ca totul merge perfect, nici in ceea ce-i priveste pe colegi si pe mine. Fiecare avem loc sa facem mai bine sau mai mult, dar per ansamblu activitatea lor a fost considerata ca satisfacatoare, in contextul unei afirmatii de tip generic, noi am facut o evaluare pe obiective, pe activitatea avuta. Asta nu exclude, fiecare am avut discutii si colegii mei si eu personal am putut face observatii pentru a-si imbunatati performanta", a explicat liderul ALDE.

Citeste si:
Liviu Dragnea: De opt luni stau in penitenciar complet nevinovat
Liviu Dragnea: De opt luni...

Potrivit liderului PSD, Liviu Dragnea, remanierea guvernamentala se va face dupa ce se intoarce premierul Dancila din vizitele oficiale.

Sursa foto: Agerpres Foto

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Politic »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Dragnea ramane incarcerat: Inalta Curte a respins recursul