Liviu Dragnea a anuntat inca de luni ca nu va fi prezent la receptia de la Cotroceni organizata de Ziua Nationala a Romaniei. Tot luni, intrebat de jurnalisti unde va participa la ceremoniile organizate cu prilejul Zilei Nationale, Dragnea nu a putut da un raspuns, afirmand ca spera sa nu fie bolnav in aceasta zi, noteaza G4Media.

Joi a venit insa si raspunsul liderului PSD: a anuntat ca va lipsi de la evenimentele organizate cu ocazia Zilei Nationale invocand o presupusa afectiune de sanatate, pe care insa el a anticipat-o inca de la inceputul saptamanii.

”Pe data de 1 decembrie, Domnul presedinte Liviu Dragnea, nu va participa la evenimentele organizate cu prilejul Zilei Nationale a Romaniei . (Medicul nu-i recomanda sa stea in frig atatea ore. )”, se arata intr-un mesaj transmis de consilierii presedintelui Camerei Deputatilor.

In ultimii doi ani, Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu nu au mai participat la evenimente publice, evitand sa mai iasa in intre oameni, in medii necontrolate, de frica posibilelor huiduieli pe care le-ar putea incasa.

Senatorii au amanat din nou...
Citeste si: Amanare in cazul Tariceanu. Cererea DNA, blocata iar de senatori

La randul sau, presedintele Senatului, a anuntat si el marti ca nu va merge la receptia de la Palatul Cotroceni dedicata Zilei Nationale. „Nu am stabilit programul pentru 1 Decembrie. La receptie va spun clar ca nu merg”, a precizat Tariceanu la Senat.

Sursa foto: Agerpres Foto