PSD a scazut in sondaje, conform unui sondaj IMAS comandat de USR privind intentia de vot pentru partidele politice. La foarte mica distanta de social-democrati se afla PNL. In cazul USR se observa o crestere, la fel si pentru ALDE. In cazul in care ar avea loc alegeri in acest moment, in Parlament ar mai intra doar Miscarea Romania Impreuna (MRI) si UDMR.

„Sondajele confirma ca sfarsitul dictaturii lui Liviu Dragnea si a PSD-ului este aproape. USR a ajuns la aproape 15% intentie de vot. Va multumim pentru incredere! La urmatoarele alegeri, trebuie sa iesim la vot, sa fim multi, sa alegem oameni cinstiti si competenti pentru Romania”, arata USR intr-o postare in care prezinta graficul de mai sus, scrie Digi24.

USR aminteste si de testul de miercuri din Parlament, cand opozitia a incercat majoritatea PSD-ALDE.

„Este foarte important opozitia a aratat ca se poate uni si a votat democratic pentru revocarea lui Dragnea si Iordache. Revocarea trebuie sa apara in stenogramele Camerei Deputatilor si in Monitorul Oficial pentru a deveni realitate politica. Este la fel de important ca PSD a pierdut majoritatea in Camera Deputatilor. Pentru prima data in legislatura 2016-2020 o sedinta de vot final a Camerei Deputatilor a fost anulata din lipsa de cvorum”, se precizeaza in comunicat.

Intentia de vot pentru partidele politice - noiembrie 2018:

  • PSD: 24,9%
  • PNL: 23,3%
  • USR: 14,8%
  • ALDE: 11,7%
  • MRI: 8,2%
  • UDMR: 5,8%

Potrivit sondajului citat de USR, doar aceste partide ar intra in Parlament, in cazul unor alegeri.

In plus, potrivit unul sondaj IMAS prezentat de USR, inainte de referendumul privind casatoria, se observa o scadere a PSD, a PNL dar si a MRI, in timp ce USR inregistreaza o crestere de cateva procente, iar ALDE de cateva sutimi. Astfel, in luna septembrie, PSD era cotat la 28%, PNL la 27%. Miscarea Romania Impreuna, partidul condus de Dacian Ciolos depasea USR - 10,1% fata de 9,5%, iar ALDE avea 11% intentie de vot.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri