Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, sustine ca este rusinos ca PNL si USR nu vor sustine candidatura Rovanei Plumb pentru functia de comisar european, desemnarea ei fiind „un castig pentru Romania”. Mihai Fifor uita ca PSD a pus cat de multe bete in roate, inventand inclusiv dosare penale, candidatei Romaniei Laura Codruta Kovesi.

Social-democratul afirma ca ceea ce fac partidele de opozitie este „anti-romanesc si anti-national”, intrucat „niciun alt grup parlamentar national din Parlamentul European nu voteaza impotriva conationalilor lor”.

„PNL si USR isi arata «masura de caracter» atunci cand spun ca vor vota impotriva unui roman pentru o functie in Comisia Europeana, doar pentru ca este propus si sustinut de premierul Viorica Dancila. La fel au facut si atunci cand au votat pentru sanctionarea Romaniei, doar pentru a-si atinge o miza meschina in confruntarea politica interna. Rusinos! Doamnelor si domnilor de la PNL si USR, desemnarea unui roman in functia de comisar european este in primul rand un castig pentru Romania si pentru cetatenii care v-au votat la ultimele alegeri!”, a scris, luni, pe Facebook, Mihai Fifor.

Aceasta sustine ca ceea ce fac partidele de opoziie este ”anti-romanesc si anti-national”.

Citeste mai mult: adev.ro/pxkng4

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri