Firea si maimuta: Sper sa nu-i curga ochii de la ambrozie!

Primarul General, Gabriela Firea, a declarat, miercuri, ca spera ca maimuta care circula libera prin Bucuesti sa nu fie intr-un lan de ambrozie, „sa nu-i curga ochii”. Edilul a facut aceasta gluma in timpul unui comadament pentru eradicarea ambroziei.

Gabriela Firea a declarat, miercuri, ca spera ca maimuta din sectorul 5, cautata de Jandarmerie, sa nu fie intr-un lan de ambrozie.

„Sper sa nu fie intr-un lan de ambrozie, sa nu-i curga ochii”, a glumit Firea, in momentul in care presa a cerut solicitari despre acest caz.

Declaratia a fost facuta chiar in timpul unui comandament organizat, miercuri, la PMB, pentru eradicarea ambroziei.

Jandarmii Capitalei au fost instiintati, miercuri, de catre o femeie, in urma unui apel la 112, despre prezenta unei maimute intr-o curte din Sectorul 5 al Capitalei, la fata locului fiind trimisi un medic veterinar cu pusca cu tranchilizant, insa autoritatile nu au reusit capturarea animalului.

Citeste si:
Firea: Nu voi fi niciodată de acord să intrăm cu mascaţii în biserici
Firea: Nu voi fi niciodată de...

"In momemtul in care am fost sesizati la 112, maimuta despre care am fost instiintati ca ar exista intr-o curte din Sectorul 5 al Capitalei nu se mai afla. Sesizarea a venit in jurul orei 12.00 de la proprietara acelei curti. Dupa ce au ajuns la fata locului, echipajul de jandarmi s-a retras", a transmis Biroul de Presa al Jandarmeriei Bucuresti, la solicitarea MEDIAFAX.

Si Autoritatea pentru Supravegherea si Protectia Animalelor (ASPA) a fost sesizata de Politia Locala Sector 5 despre prezenta maimutei.

"Am trimis in acel loc un echipaj impreuna cu un medic veterinar care detinea o pusca cu tranchilizant. Nu s-a reusit capturarea. Politia Locala Sector 5 ne-a sesizat despre trei maimute care au fost pierdute. Doua au fost capturate de proprietar, cealalta banuim ca este inca in libertate", a declarat, pentru MEDIAFAX, Catalina Tranescu, director de comunicare ASPA.

Citeste si:
Coreea de Nord: Obama este o maimuta!
Coreea de Nord: Obama este o...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Setari Cookie-uri