Primarul General, Gabriela Firea, a declarat, miercuri, ca spera ca maimuta care circula libera prin Bucuesti sa nu fie intr-un lan de ambrozie, „sa nu-i curga ochii”. Edilul a facut aceasta gluma in timpul unui comadament pentru eradicarea ambroziei.

Gabriela Firea a declarat, miercuri, ca spera ca maimuta din sectorul 5, cautata de Jandarmerie, sa nu fie intr-un lan de ambrozie.

„Sper sa nu fie intr-un lan de ambrozie, sa nu-i curga ochii”, a glumit Firea, in momentul in care presa a cerut solicitari despre acest caz.

Declaratia a fost facuta chiar in timpul unui comandament organizat, miercuri, la PMB, pentru eradicarea ambroziei.

Jandarmii Capitalei au fost instiintati, miercuri, de catre o femeie, in urma unui apel la 112, despre prezenta unei maimute intr-o curte din Sectorul 5 al Capitalei, la fata locului fiind trimisi un medic veterinar cu pusca cu tranchilizant, insa autoritatile nu au reusit capturarea animalului.

"In momemtul in care am fost sesizati la 112, maimuta despre care am fost instiintati ca ar exista intr-o curte din Sectorul 5 al Capitalei nu se mai afla. Sesizarea a venit in jurul orei 12.00 de la proprietara acelei curti. Dupa ce au ajuns la fata locului, echipajul de jandarmi s-a retras", a transmis Biroul de Presa al Jandarmeriei Bucuresti, la solicitarea MEDIAFAX.

Si Autoritatea pentru Supravegherea si Protectia Animalelor (ASPA) a fost sesizata de Politia Locala Sector 5 despre prezenta maimutei.

"Am trimis in acel loc un echipaj impreuna cu un medic veterinar care detinea o pusca cu tranchilizant. Nu s-a reusit capturarea. Politia Locala Sector 5 ne-a sesizat despre trei maimute care au fost pierdute. Doua au fost capturate de proprietar, cealalta banuim ca este inca in libertate", a declarat, pentru MEDIAFAX, Catalina Tranescu, director de comunicare ASPA.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri